Jennifer fra Landmand søger kærlighed: Sådan endte det mellem os

Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2
”Landmand søger kærlighed – jorden rundt” er netop slut. Men hvordan gik det egentlig med kærligheden mellem Jennifer og Christian? Læs med her.

Den dansk-australske landmand Christian Trojel valgte Jennifer Ejlertsen til at tage med på romantisk weekend. Og kemien mellem de to begyndte da også så småt at spire, da de kom på tomandshånd.

Men da Jennifer pakkede kufferten i Australien og rejste tilbage mod det kolde nord, var det svært at holde kontakten ved lige.

- Efter vi kom hjem, skrev vi sammen. Men det var svært, fordi han arbejder rigtig meget, og så er der en kæmpe stor tidsforskel. Så nogle gange kunne der gå fire dage, før vi hørte fra hinanden, fortæller Jennifer til BILLED-BLADET.

Mødtes i Kina i påskeferien

De to aftalte dog alligevel, at de skulle ses igen. Og det blev på halvvejen - i Kina.

- Vi tog en tur til Beijing i påsken, for ligesom bare at være på tomandshånd. Vi havde en super hyggelig tur. Men vi fandt ud af, at vi bare skulle være venner, da vi sluttede turen af, lyder det fra hende inden hun fortsætter:

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Jeg tror, at da vi (Christina og jeg, red.) boede hos Christian, blev det hele meget på vennebasis. Vi blev bare sådan en trekløver. Han prøvede ikke rigtig på nogle af os. Den sidste gnist, kom bare ikke. Men han er sådan en dejlig fyr, og han fortjener helt klart at møde en skøn kvinde.

Har endnu ikke fundet kærligheden 

- Jeg er stadig single. Men jeg håber, at det kommer på et tidspunkt. Nogle stykker har skrevet, men jeg har ikke rigtig vendt tilbage på det, fortæller Jennifer, som ikke selv har så travlt med kærligheden.

I BILLED-BLADET som er på gaden 4. juni, kan du læse meget mere om "Landmand søger kærlighed - jorden rundt", og hvorfor det ikke gik mellem nogen af parrene. 

Gense galleriet med udlands landmændene herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden