Tirsdag, 9. oktober 2018 — af Karina Didriksen

Jens Werners royale job: Sådan var min køretur med Benedikte

Jens Werner.
Jens Werner.
Foto: Alex Tran
”Vild med dans”-dommeren Jens Werner har en fortid som chauffør hos det danske kongehus.

Jens Werner dansede sig til en verdensmestertitel 1994, men kort efter stillede han danseskoene og blev chauffør hos det danske kongehus.

”Vild med dans”-dommeren havde haft et bijob som chauffør hos den danske ambassade i London, og det førte i 1995 til den faste stilling som royal chaufføri Danmark. Efter et år trak dansen dog i ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

- En af mine allersidste ture kørte jeg med prinsesse Benedikte, og der sagde hun ”nå Werner, se nu at blive færdig med det dans og kom tilbage til os. De har en stor fremtid inden for det job, de har her”, fortalte dansedommeren, da han medvirkede i TV 2 Charlies ”Dobbeltgænger”.

Prinsesse Benedikte, Jens Werner
Foto: Egon Engmann

Kvittede det royale job

Jens Werner stod dog fast på sin beslutning om at kvitte den kongelige chaufførtjans. Det fortæller han tirsdag i TV3-programmet ”Til middag hos”, hvor han er vært tirsdag den 9. oktober kl. 19.

- Jeg sagde til hofmarskalen ”jeg beklager, men jeg bliver nødt til at stoppe jobbet”. Så fra uge til uge solgte jeg lejligheden, og fortalte familien, at jeg ville rejse tilbage til London og finde mig en dansepartner, siger Jens Werner i programmet.

Siden da har dansen været hans liv, og i 2005 blev han dommer i ”Vild med dans”. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden