26. jul. 2018
Af Henrik Salling

Jes Dorph-Petersen om skuespiller-job: Jeg klumrer i replikkerne

Jes Dorph-Petersen.
Jes Dorph-Petersen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den erfarne TV-vært Jes Dorph-Petersen prøver i øjeblikket kræfter med skuespilfaget.

- Jeg klumrer i replikkerne, fortæller Jes Dorph-Petersen, da BILLED-BLADET får fat i den erfarne TV-vært på vej fra dagens optagelser.

I nogle dage har Jes været på optagelser til et prøve-afsnit på det, der forhåbentlig bliver en længere TV-serie med titlen "På Kanten".

Serien handler i korte træk om en ung studerende, som kommer hjem fra USA - og som ender med et job på Rågeleje Camping. Campingpladsen hvor 59-årige Jes er lejr-chef.

Dygtige og erfarne medspillere

- Jeg har virkelig haft det svært og - sagt med et glimt i øjet - helt sikkert forsinket produktionen. Jeg føler mig slet ikke hjemme, selv om folk har været så søde til at hjælpe mig med replikker, fortæller Jes.

I serien skal han spille rollen som Svenrik.

- De sidste dage har været som at blive slået tilbage til dengang, jeg selv var ny som TV-vært. Jeg har været virkelig usikker. Heldigvis er det dygtige folk, som er med i det første afsnit, siger Jes og nævner to af sine medspillere, Nicolas Bro og Andrea Vagn Jensen.

Rollen er skabt til Jes

TV-værtens rolle er af mellemstor art, og bliver serien til mere end det ene afsnit, er Jes klar.

- De tre drenge, som står bag serien, var på besøg i "Go'aften Danmark", og efterfølgende blev jeg kontaktet. Så rollen som Svenrik er "designet" til mig, forklarer Jes Dorph-Petersen.

Han har lagt nogle billeder fra optagelserne på Facebook, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

https://imgix.billedbladet.dk/jes1_0.jpg
Foto: Privat
https://imgix.billedbladet.dk/jes2.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: