16. aug. 2020
Af af Laura Dalgård Hansen

Jesper fra Hjem til gården: Det er min kones skyld

Jesper Holmgaard og Carina
Jesper Holmgaard og Carina
Foto: Lars Horn
Havde det ikke været for hans kone, var Jesper aldrig kommet med i Hjem til gården

Den stoute og rolige jyde, 35-årige Jesper Holmgaard, fik kamp til stregen i søndagens tvekamp i "Hjem til gården". Som andenkæmper havde han valgt 19-årige Victoria, som på forhånd var undertippet i dysten med Jesper. Men selv om Victoria kæmpede bravt, måtte hun se sig slået af Jesper, der stod i tvekampen for første gang.

Nu er konkurrencen for alvor spidset til - og Jesper er fortsat med i opløbet om den endelige sejr. Men var det ikke for hans hustru, Carina, så havde han slet ikke været med i programmet.

Savnede familien

– Det var min kære kone, der meldte mig til. Hun var træt af at høre mig sige, at de medvirkende ikke gjorde det ordentligt. Jeg lå inde på sofaen, da hun efter et afsnit af ”Hjem til gården” sagde, at hun havde tilmeldt mig. Lidt efter blev jeg ringet op af en, der sagde, jeg skulle til casting, fortæller Jesper om sit første møde ned ”Hjem til gården”.

Han bor nord for Hobro med sin kone og tre børn og arbejder til daglig som fodermester. Han ved med andre ord, hvordan det er at leve på en gård.

– Det var forfærdeligt at være væk fra familien, men jeg havde ikke dårlig samvittighed, netop fordi det var en gave. Det var befriende, at det ikke var mit eget valg, for jeg er ikke typen, der bare tager på weekendtur med drengene og siger ”hyg jer” til familien. Jeg kunne tage af sted med god samvittighed, og det var dejligt. Jeg tror ikke, jeg kunne gøre det, hvis ikke min kone havde meldt mig til, forklarer Jesper Holmgaard.

https://imgix.billedbladet.dk/jesp.jpg
Jesper Holmgaard med familien
Foto: Lars Horn

Parret har været gift i ni år og mødte i sin tid hinanden til et udendørs håndboldarrangement.

Læs mere om: