30. okt. 2017
Af Ken Richter

Jesper Sørensen fylder 20: Sådan bli'r hans fødselsdag

Jesper Sørensen
Jesper Sørensen
Foto: TV 2 Nord
Jesper Sørensen ser ingen grund til at gøre et større nummer ud af den runde dag.

- Han står sikkert først op, når solen begynder at skinne ind gennem vinduet, sagde Jette Sørensenfra morgenstunden med et smil på læben.

I dag fylder Jesper Sørensen 20 år, og hans mor Jette fortæller, at sønnen holder en fridag, selv om han egentlig helst ville have været på arbejde i køkkenet på produktionsskolen i Hjørring. Men det er skolen, der har givet eleverne fri, og så udnytter Jepser chancen for at sove længe.

Jesper Sørensen ønskede en rolig dag

- For Jesper er det ikke noget særligt, at han fylder 20 år. Vi har ellers gerne villet overraske ham, og det var han sådan set også med på, men han ville godkende, hvad vi fandt på. Flere af hans ønsker var også helt vilde - som for eksempel en ATV (en firehjulpet motorcykel, red.). Så det var ikke nemt, og derfor bliver det en stille og rolig dag, som han allerhelst vil have det.

- Vi har sat et flag udenfor, og så vil Jesper absolut til fysioterapeut, som han plejer. Det vil han bare ikke gå glip af, for det styrker hans muskler, og de har det rigtig fint sammen - fysioterapeuten og Jesper, fortæller Jette Sørensen.

Læs mere om: