Jesper Sørensen: Jeg græd og græd

Jesper Sørensen

Jesper Sørensen

Foto: Lars Horn
Jesper Sørensen, som med sin sjældne gensygdom er kendt fra talrige tv-programmer, medvirkede i "Danmark har talent"-finalen. Men det var tæt på at gå galt..

Jesper Sørensen, progeria-ramt og kendt fra dokumentarprogrammer på TV2, dukkede mod all odds op i "Danmark har talent"-finalen lørdag aften. Hans skulder gik af led inden generalprøven, og det var tæt på at ødelægge hans optræden som en del af horrorgruppen "Dystopia".

 I sin iver for at gøre sig klar til generalprøven fik Jesper Sørensen lavet en bevægelse med sin arm, der var nok til, at skulderen gik af led. Han blev i hast kørt på sygehuset, endnu iført sort bodypaint fra top til tå.  

- Selvfølgelig gjorde det ondt. Men det var ikke det, der gjorde mest ondt. Jeg var sønderknust, fordi jeg havde glædet mig så meget til det her. Jeg tænkte bare: Det er løgn, det her. Jeg græd og græd og græd, fortæller Jesper Sørensen, som efterhånden er blevet 22 år, til TV2.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

På sygehuset skyndte han på personalet, og heldigvis blev skulderen sat på plads i tide til, at Jesper Sørensen til de øvrige deltageres jubel kunne nå tilbage og medvirke i det store "Danmark har talent"-finaleshow. Han og resten af "Dystopia"-holdet opnåede en femteplads. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden