6. mar. 2018
Af Juliane Olsen

Jimmi fra Nybyggerne rørt til tårer: Jeg havde intet mere at give af

Jimmi og Bolette
Jimmi og Bolette
Foto: TV 2
Pædagogmedhjælperen Jimmi blev i tirsdagens afsnit af ”Nybyggerne” rørt til tårer, da han og hustruen vandt præmien for ugens bedste rum.

Den 45-årige pædagogmedhjælper Jimmi måtte lade tårerne trille, da dommerne Mette Helena Rasmussen og Simon Schack honorerede ham og Bolette med præmien for bedste rum.

Forud var gået en uges drønhårdt arbejde med at få det nye badeværelse og ekstra rum gjort færdigt, og parret nåede desværre ikke helt i mål.

Men det så dommerne heldigvis stort på, og så blev det altså Bolette og Jimmis tur til at få de 20.000 kroner ekstra til regnskabet.

Livet store følelser påvirker "Nybyggerne"-Jimmi

- Jeg har normalt ikke let til tårer, men jeg er følsom, når det betyder noget for mig, siger Jimmi til BILLED-BLADET.

Derfor lade han sig også påvirke følelsesmæssigt, når det gælder livets store følelser omkring børn, kærlighed, liv og død.

Og lige præcis i dette femte afsnit var der meget på spil for parret, der er forældre til tre sønner, og som altså havde lagt mange kræfter i at skabe deres mulige drømmehjem.

Rummene betød meget for parret

- Jeg var presset helt ud. Jeg havde intet mere at give af. Alt det, man normalt har af parader, var bare helt væk, erkender Jimmi ærligt.

Pædagogmedhjælperen understreger samtidig, at de to rum betød virkeligt meget for parret, fordi de havde lagt meget energi i dem.

Bolette og Jimmi troede dog ikke helt selv på, at de ville vinde præmien, men det lykkedes altså for de håbefulde nybyggere.

Læs mere om: