Torsdag, 21. oktober 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Johnas fra Landmand søger kærlighed: Derfor blev jeg valgt fra

Johnas 
Johnas
Foto: TV 2
Tirsdag aften inviterede Maxine Silas med på romantisk weekend i "Landmand søger kærlighed". Johnas giver nu sit bud på, hvorfor han blev valgt fra til fordel for Silas.

Årets sæson af ”Landmand søger kærlighed” nærmer sig sin afslutning, og tirsdag aften skulle Maxine Sørensen træffe et afgørende valg.

Hun skulle beslutte, hvem hun ville invitere med på romantisk weekend.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Johnas var ikke overrasket

Valget faldt på Silas Krog, den unge gut fra Jylland, til fordel for den jævnaldrende Johnas Veidiksen, der boede langt tættere på Maxines forældres gård i Nordsjælland.

I programmet lægger 26-årige Johnas ikke skjul på, at han håbede, der kunne være noget mellem ham og Maxine. Men nu fortæller han, at hendes valg ikke kom bag på ham.

En hindring for Johnas

Hvad man ikke får at vide i ”Landmand søger kærlighed” er nemlig, at Johnas og Maxine kendte lidt til hinanden i forvejen. Da de begge arbejder inden for landbruget og bor relativt tæt på hinanden, har de nemlig flere fælles bekendte.

Til TV 2 fortæller Johnas nu, at han tror, det var en hindring for ham, at Maxine kendte ham lidt i forvejen, hvorimod Silas var et helt nyt bekendtskab.

- Hun kendte mig lidt bedre, så jeg tror, at hun gerne ville gøre en indsats for at lære ham at kende, siger Johnas til TV 2.

Maxine med tre af sine bejlere.
Foto: TV 2

Optagelserne til programmet sluttede for tre måneder siden, og Johnas har ikke fundet en kæreste siden da. Men han er overbevist om, at den rette nok skal dukke op.

Hvordan det går Silas og Maxine på deres romantiske weekend kan man se i "Landmand søger kærlighed" i næste uge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden