Onsdag, 27. juli 2022 - af Karina Didriksen

Jonas Vingegaards forældre imponeret over barnebarnet Frida

Claus og Karina Vingegaard.

Claus og Karina Vingegaard. 

Foto: Jesper Sunesen
Cykelstjernen Jonas Vingegaards forældre, Claus og Karina, er med til fejringen i Tivoli, hvor også deres lille barnebarn er med.

Det har været en lang dag for Jonas Vingegaard, kæresten Trine og deres lille datter, Frida, som ved middagstid landede i Kastrup lufthavn, tog videre til Rådhuspladsen og nu er ankommet til Tivoli.

Knap to år gamle Frida har været med hele vejen under Tour de France, og på trods af sin unge alder har hun klaret det utroligt godt, når der har været kamera på.

Også Jonas Vingegaards forældre, Claus og Karina, er imponerede over deres barnebarn. Særligt i dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Frida er endda syg i dag. Hun har feber og har været syg i halvandet døgn. Hun klarer det godt, sagde Karina Vingegaard i et interview med TV 2 direkte fra Tivoli.

Foto: Jesper Sunesen

Det har en pris

Jonas Vingegaards mor er glad for, at den 25-årige Tour de France-vinder har en kæmpe støtte i sin kæreste, Trine Marie Hansen, og lille Frida, og at de har været med på den tre uger lange tour.

- Jeg har selv været vant til, at min mand har rejst meget, mens jeg har været hjemme med børnene. Men når han var hjemme, var han også virkelig til stede. Det er jeg sikker på, at Jonas også er, sagde Karina Vingegaard til TV 2 og tilføjede med et smil:

- Men Jonas er også så heldig, at han kan få lov til at have Trine og lille Frida med. Det, synes jeg, er fedt for dem, for det har en pris.

Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden