Tirsdag, 27. september 2022 — af Karina Didriksen

Jonny fra Gutterne på kutterne har fået nyt hjerte: Er færdig med fiskeriet

Jonny Olsen.
Jonny Olsen.
Foto: Tine Andersen/TV 2
Fiskeren Jonny Olsen fra TV 2’s ”Gutterne på kutterne” har lagt fiskeriet på hylden, efter han har gennemgået en hjerteoperation.

Den nordjyske fisker Jonny Olsen har i flere år kunnet opleves i TV 2-progammet ”Gutterne på kutterne”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu vender det tilbage på skærmen med en ny sæson efter en længere pause, men meget er sket, siden afsnittene blev optaget.

I dag har 38-årige Jonny Olsen lagt fiskeriet på hylden. Det er sket, efter han har været igennem en stor hjerteoperation.

Fiskeren har i mange år haft dårligt hjerte, og han havde stået på venteliste siden januar 2022, da han i juli endelig fik det længe ventede opkald – der var et hjerte til ham. Det skriver LigeHer.nu.

Satte båden til salg

Den 16. juli fik Jonny Olsen transplanteret et nyt hjerte på Rigshospitalet.

- Nu er det bare kroppen, der er træt, jeg bliver ikke længere forpustet, så det er jo godt nok, siger Jonny Olsen til Nordjyske ifølge LigeHer.nu.

Det er et års tid siden, at han stoppede med at fiske, fordi hans gamle hjerte var slidt op, og han ikke kunne holde til det.

Tidligere på året skrev Jonny Olsen i et opslag på Instagram, at han havde sat sin båd til salg på grund af sin hjertesygdom. Her oplyste han også, at han ikke ville kunne genoptage fiskeriet efter sin operation.

Den nye sæson af ”Gutterne på kutterne” har premiere på TV 2 tirsdag den 27. september kl. 20.50.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden