Mandag, 20. februar 2023 — af Karina Didriksen

Jonny fra Gutterne på kutterne: Nu er der både gode og dårlige nyheder

Jonny Olsen.
Jonny Olsen.
Foto: Tine Andersen/TV 2
Jonny ”Gniske” Olsen er kendt fra tv-programmet ”Gutterne på kutterne”, men nu har han lagt fiskeriet på hylden efter en hjerteoperation.

For et år siden stoppede Jonny "Gniske" Olsen med at fiske. Han kunne ikke længere klare det krævende job på grund af sit dårlige hjerte.

Seerne har i flere år kunnet følge ham i TV 2-programmet ”Gutterne på kutterne”, men nu har fiskeren fra Thorup Strand lagt karrieren på hylden og har fået tilkendt førtidspension.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I juli 2022 fik han et nyt hjerte, og i et interview med Nordjyske fortæller han, at han har det godt i dag. Han bliver stadig forpustet, men han kan godt cykle og bevæge sig mere igen.

Desværre er der også en dårlig nyhed. Jonny Olsen har nemlig forsøgt at sælge sin kutter, HM93. Men det er ikke lykkes.

Nu kan Jonny komme videre

Ifølge Jonny Olsen er der ikke kommet en eneste henvendelse på båden. Det er for svært at tiltrække unge mennesker til fiskeriet.

Han havde ellers håbet, at han kunne få 3-400.000 kroner for kutteren. I stedet har han nu valgt at begære sit selskab "LIV v/Jonny Olsen" konkurs.

Kutteren på stranden tilhører altså ikke længere 38-årige Jonny Olsen, men konkursboet.

Selv om han måske kommer til at mærke det økonomisk, så betyder det ikke noget for den tidligere fisker. Han er nærmere lettet.

- Jeg er helt glad ved det. Så er der slået en streg i sandet, så jeg kan komme videre. Nu er båden ikke mit problem længere, siger Jonny Olsen til Nordjyske.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden