15. jan. 2021
Af Karina Didriksen

Jublende TV-GULD-vindere: Derfor er det noget særligt

Christian Degn, Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard fra "Nybyggerne".
Christian Degn, Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard fra "Nybyggerne".
Foto: Hanne Juul
Både værten og dommerne på ”Nybyggerne”, Christian Degn, Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard, er stolte af, at de har vundet prisen som ”Årets livsstilsprogram”.

Christian Degn kunne næsten ikke tro sine egne ører, da han fik overbragt den glædelige nyhed om, at ”Nybyggerne” har vundet prisen som ”Årets livsstilsprogram” ved BILLED-BLADETs TV-GULD.

- Ej, hvor fedt! Jeg ved slet ikke, hvilket ben jeg skal stå på, jeg har jo lyst til at kramme hele holdet. Det er i den grad en holdpræstation, siger Christian Degn til BILLED-BLADET og tilføjer:

- I virkeligheden er jeg jo den, der laver mindst, det er de otte seje deltagere, som skal hyldes allermest, og så mine kolleger, som nærmest har overvåget dem i døgndrift.

En tak til BILLED-BLADETs læsere

Den 41-årige vært på ”Nybyggerne” sender en stor tak til BILLED-BLADETs læsere.

- Jeg bliver virkelig rørt over alle dem, som har stemt på os. Det er jo helt fantastisk, lyder det med et stort smil fra Christian Degn.

Også hans to nære kolleger i ”Nybyggerne”, dommerne Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard, jubler over den flotte pris.

Ord fra dommerne

- Jeg er glad og stolt over at være med til at lave noget, som andre synes er fedt at følge med i, som inspirerer folk, og som folk har lyst til at stemme på. Det er jo helt vildt at have vundet en pris!, udbryder en glad Mette Helena, mens meddommeren Ask indskyder:

- Det er et kæmpe skulderklap, og så er det min første guldmedalje, siden jeg blev jysk mester i badminton i 1988! Så det er super fedt at vinde en præmie.

Sjette sæson af TV 2’s ”Nybyggerne” blev sendt i efteråret. Her havde Christian Degn for første gang værtstjansen, og sejren gik til kæresteparret Martin og Sunnvá.

Læs om alle TV-GULD-vinderne i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 21. januar.

Læs mere om: