21. apr. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kæresteparret fra Først til verdens ende om forholdet: Sådan går det nu

Nicolaj og Stephanie
Nicolaj og Stephanie
Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2
Nicolaj og Stephanie fra "Først til verdens ende" på TV 2 meldte sig for at komme tættere på hinanden igen, og efter de er vendt hjem, har de gjort flere ting for at holde det ved lige.

Kæresteparret Nicolaj og Stephanie nåede tirsdag aften frem til Usbekistan i ”Først til verdens ende” på TV 2, og på deres rejse har kæresteparret tilbragt en masse timer i hinandens selskab.

Og det var netop formålet med, at de to begav sig ud på eventyret.

Ville finde gnisten igen

- Vi meldte os med det formål at få tid til os to uden alle hverdagsforstyrrelserne. Væk fra arbejdet og huset og familie og venner og ikke koncentrere os om andet end os to i håbet om at finde glæden og gnisten i forholdet igen. For mit vedkommende har det været overskygget lidt af hverdagen i tiden op mod rejsen, fortæller Nicolaj.

- Og så er der også det med, at jeg er klar til at blive mor, og Nicolaj har svært ved at give sig hen til at skulle være far. Det har han ikke helt følt sig klar til, fortæller Stephanie.

Stephanie på 30 og Nicolaj på 27 mødte hinanden, da de gik på gymnasiet sammen, men det var først, da de to mødte hinanden igen for fem år siden, at de blev kærester.

Tættere på hinanden

Det er nu nogle måneder siden, kæresteparret vendte hjem fra deres rejse, og de er kommet langt og er blevet mere afklaret omkring deres forhold.

- Da vi havde færdiggjort rejsen, syntes vi virkelig, vi havde rykket os og var kommet tæt på hinanden. Vi var mere enige om, hvad der skulle ske med vores liv, fortæller Stephanie.

Og spørgsmålet om børn er også rykket lidt tættere på.

- Vi er ikke kommet nærmere, hvornår det skal være, men vi arbejder stadig på at blive klar sammen, fortæller hun.

https://imgix.billedbladet.dk/211772.jpg
Nicolaj og Stephanie
Foto: Strong Productions/TV 2

Nicolaj og Stephanies nye liv

Rejsen har også ført til, at kæresteparret har ændret nogle ting i deres hverdag, og det har gjort, at de har fået mere tid til hinanden, end de havde førhen.

- Vi har taget skeen i den anden hånd igen og gjort noget for at holde fast i de gode ting. Vi er begyndt at skrive en blog. Rejsen var en intens oplevelse, så det var vigtigt for os at få talt det hele igennem igen. Det har været en god proces, som vi har brugt meget tid på.

- Så har vi også gjort nogle andre ting for at finde tid til hinanden. Jeg har fået nyt arbejde og er blevet butikschef i Lagkagehuset i stedet for at arbejde i Forsvaret. Det er et stort spring. Den primære årsag har været at få et arbejde, som er tættere på vores hjem. Og et arbejde hvor jeg ikke er væk lige så ofte i lange perioder. Vi har fået mere tid sammen, og nu kan vi nemmere løbe en tur eller tage ud at bade eller lave småprojekter, fortæller Nicolaj om sin og Stephanies nye hverdag hjemme i Danmark.

Læs mere om alle de eventyrlystne deltagere fra "Først til verdens ende" i galleriet herunder:

Galleri: Deltagerne fra Først til verdens ende

Læs mere om: