17. feb. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Derfor blev det for meget for Katrine

"Kærlighed hvor kragerne vender"
"Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Christian, Peder, Mathias og Jonas fra "Kærlighed hvor kragerne vender" har inviteret pigerne til landsbyfest, men under en snak bliver det lidt for meget Katrine, der dater Jonas.

Der er lagt op til fest, når deltagerne i "Kærlighed hvor kragerne vender" får lov at møde familie og venner til de fire nordvestjyder.

For 25-årige Jonas er det Katrine og Camilla han har tilbage, da Cathrine S desværre måtte trække sig på grund af sygdom i familien.

Men undervejs ved festen løber Katrine grædende ud af festlokalet.

Sammen i mange år

Omkring bordet sidder Jonas og pigerne Camilla og Katrine samt blandt andet Jonas' forældre.

Jonas fortæller, at han leder efter et forhold, der kunne minde om hans forældres, fordi de har holdt sammen i mange år.

Han vil også gerne høre, hvordan det står til for de to pigers vedkommende. Camilla fortæller, at hun ligeledes kommer fra en familie, hvor hendes forældre har været sammen i årtier.

Men sådan er det ikke helt for Katrine, der bliver ked af det og forlader lokalet.

Alene med sin mor

Da Jonas stopper hende og de taler sammen, fortæller hun, at hendes forældre gik fra hinanden, da hun var fire og lige siden har hendes mor været alene med hende.

Hun fortæller også, at hun ikke taler med sin far mere.

- Det er bare et ømt punkt. Det er overhovedet ikke, fordi de ikke må vide det. Jeg tror bare lige, at det ramte. Det er også derfor jeg gerne vil finde en ordentlig fyr, fordi jeg ikke vil have at mine børn bliver valgt fra på nogen måde, ligesom jeg har oplevet, siger Katrine.

Nu er det ved at være tiden for, at fyrene skal tage deres endelige valg. Se med i "Kærlighed hvor kragerne vender" onsdag kl. 20.50 på TV 2.

Læs mere om: