Onsdag, 10. februar 2021 - af Majken Munk

Mathias fra Kærlighed hvor kragerne vender: Min generthed har hæmmet mig

Mathias Hangaard fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Mathias Hangaard fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Fra start har 37-årige Mathias været ærlig over for pigerne om, at han er genert. Han er selv meget bevidst om, at genertheden har gjort det svært for ham at finde en kæreste.

I ”Kærlighed hvor kragerne vender” er Mathias på jagt efter kærligheden.

Men det har ikke altid været helt nemt for ham at finde en kæreste, for, som han også har fortalt i TV 2-programmet, er han genert.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Genert og tilbageholden

Mathias, der til dagligt bor i Nors i Nordvestjylland, er bevidst om, at hans generthed har spillet en rolle i, at han fortsat er single.

- Det er klart, at min generthed har hæmmet mig. Selv om der var en pige, man gerne ville i kontakt med, så var jeg tilbageholden og turde ikke tage springet og skabe kontakt, siger han.

Et stort spring tog han, da han sagde ja til at medvirke i ”Kærlighed hvor kragerne vender” med et ønske om at finde en kæreste.

Mere åben

Hans deltagelse i programmet har udfordret ham på hans generthed, men omvendt har han også lært en hel masse af at være med.

- Jeg har lært rigtig meget. Jeg har lært, at jeg skal være mere åben og ikke være så tilbageholdende. Jeg er blevet mere bevidst om det, og jeg har fået nogle gode redskaber til, hvordan man skal gribe tingene an, når man søger en kæreste, siger han.

Om det lykkes Mathias at finde den helt store kærlighed i ”Kærlighed hvor kragerne vender” er fortsat uvist.

”Kærlighed hvor kragerne vender” sendes hver onsdag på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden