Lørdag, 30. januar 2021 — af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Sussis mor anbefalede Peder

Mathias, Sussi og Peder fra "Kærlighed hvor kragerne vender".
Mathias, Sussi og Peder fra "Kærlighed hvor kragerne vender".
Foto: Anders Brohus/TV 2
Det var hele tiden planen, at Sussi Lem kun skulle på date med Mathias i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, men hendes mor fik hende til at overveje en date med Peder også.

I ”Kærlighed hvor kragerne vender” har de fire nordvestjyske fyre nu tre kvinder hver, som muligt kan vise sig at være deres store kærlighed.

For Sussi Lem var det planen kun at date Mathias. Det var hendes mor, der foreslog om Peder ikke også var en mulighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Video med Mathias

Sussi Lem, 31, havde egentlig afskrevet idéen om at være med i datingprogrammet, men da hun så videoen med 34-årige Mathias, blev hun interesseret.

- Jeg faldt over videoerne af fyrene og tænkte, at der godt kunne være et eller andet ved Mathias, der var spændende. Så skød jeg det egentlig lidt hen igen, men så faldt jeg over videoen igen og tænkte: Ej, der var sgu et eller andet over Mathias, jeg skulle have undersøgt lidt nærmere, siger hun.

Derfor sendte hun en video ind for at deltage i programmet og kom med.

Hvad med Peder?

Men da Sussi fortalte sin mor om tv-deltagelsen, satte hun Sussis tanker om Peder i gang.

- Da jeg fortalte min mor om, at jeg skulle være med i programmet, og at det var ham der Mathias, jeg skulle op og kigge, så viste jeg min mor videoen med fyrene, og så er det egentlig min mor, der siger: Hvad med Peder? Det havde jeg sgu ikke lige overvejet, siger hun.

Sussi får alligevel øjnene op for Peder, og da pigerne kommer til Hurup og skal speeddate fyrene vælger Sussi både at speeddate Mathias og Peder.

Sussi har været på landsbydate med Peder. I onsdagens program skal hun på landsbydate med Mathias. Det kan du følge med i på TV 2 klokken 20.50, når "Kærlighed hvor kragerne vender" sendes.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden