3. feb. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan tog Mathias faktisk afslaget

Anne, Sussi, Mathias, Mulle og Mette fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Anne, Sussi, Mathias, Mulle og Mette fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Da Mathias afsluttede sin landsbydate med de fire piger, meddelte Sussi, at hun hellere ville prøve lykken ved Peder. Beslutningen har Mathias respekt for.

Helt fra begyndelsen af ”Kærlighed hvor kragerne vender” har Mathias og Peder vist interesse for 31-årige Sussi.

Hun endte med at få lov til at tage på landsbydate med dem begge to, men onsdag valgte hun Mathias fra. En beslutning som han respekterer.

En mavefornemmelse

Mathias og Sussi kommer rigtig godt ud af det sammen, og derfor var Mathias ærgerlig over, at hun valgte ham fra.

- Jeg synes selvfølgelig, det var lidt irriterende, i og med at jeg synes Sussi er rigtig sød. Hun havde et dejlig gå på mod under speeddaten og landsbydaten, plus vi havde mange fælles værdier både det med foreningslivet, men også de fremtidige drømme, siger han til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Så selvfølgelig synes jeg, det var lidt irriterende. Men igen. Det her handler om at følge sin mavefornemmelse, og det gjorde hun. Det kan jeg kun have respekt for. Peder er også en super sød og charmerende fyr.

En lettelse

Undervejs i programmet har der været lagt en smule op til, at Sussi var omdrejningspunkt for en form for opgør mellem Peder og Mathias.

Det er nu lagt bag dem med Sussis beslutning.

- Det er en lettelse, at den lille interne kamp mellem mig og ham (Peder red.) nu er overstået, og jeg kan fokusere mere på de tre andre piger, jeg har tilbage, siger Mathias.

Følg Mathias’ jagt på den eneste ene i ”Kærlighed hvor kragerne vender” hver onsdag klokken 20.50 på TV 2.

Læs mere om: