13. jan. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Han slog speeddate-rekord

Mathias, Jonas, Peder og Christian fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Mathias, Jonas, Peder og Christian fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Jagten på kærlighed i "Kærlighed hvor kragerne vender" er først lige begyndt. For først nu er Christian, Mathias, Peder og Jonas færdige med at være på speeddate.

"Kærlighed hvor kragerne vender" er rykket til Nordvestjylland for at hjælpe de fire fyre Christian, Mathias, Peder og Jonas med at finde en kæreste.

Fra start blev de sat på prøve, da 22 kvinder kom til Hurup for at gå på speeddate med dem.

Der var dog forskel på, hvor længe de fire fyre måtte sidde ved speeddate-bordene.

På færrest dates

Nerverne havde efterhånden lagt sig for de fire friske nordvestjyder i andet afsnit af TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" nu, hvor de var godt i gang med at være på speeddates.

Glædeligt var det for alle fire, at de fik rigeligt med dates, men der var forskel på, hvor mange piger der ønskede at date hver fyr.

37-årige Peder var på ni speeddates, og i programmet får man fornemmelse for, at der absolut var kvinder, der fangede hans interesse.

Satte rekord

Den lidt mere generte Christian, 27, blomstrede op på sine speeddates og fik hurtigt styr på at stille sine dates gode spørgsmål. Han var på 11 speeddates.

34-årige Mathias havde også et godt øje til flere af sine dates. Han havde lidt flere at holde styr på med sine 14 speeddates.

Men det var den yngste Jonas på 25 år, der sad længst i datingrummet. Mens de tre andre tilsluttede sig samme bord, kunne Jonas fortsætte med at være på dates. Han endte på 16 speeddates i alt.

På onsdag er det tid til at Christian, Mathias, Peder og Jonas skal udvælge deres favoritter blandt kvinderne.

Læs mere om: