13. mar. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Jonas har mødt Cathrines søn

Jonas, Cathrine og Cathrines søn Noah
Jonas, Cathrine og Cathrines søn Noah
Foto: Martin Høien
Siden januar har Jonas og Cathrinefra "Kærlighed hvor kragerne vender" været kærester. Jonas har også mødt Cathrines søn Noah på tre år.

Det var først efter optagelserne af ”Kærlighed hvor kragerne vender”, at Jonas Larsen fandt sammen med Cathrine Sørensen, der måtte trække sig fra programmet, efter sygdom i familien.

De fandt sammen i november og kaldte sig kærester i januar. Hele vejen igennem har det været vigtigt for Jonas at møde Cathrines søn Noah på tre år.

Følte sig klar

Selv om Jonas var meget interesseret i at møde Noah, var han og Cathrine enige i, at det var noget, der skulle ske, når de begge to var klar.

- Det skulle ske, når hun følte sig klar til det, og når jeg følte mig klar til det, så da vi havde ses nogle gange sagde jeg til hende, at jeg var klar på at møde Noah. For at jeg kunne lære hende bedre at kende, så skulle jeg også møde hendes søn. Han tog da rigtig pænt imod mig. Han er en sød bette dreng, siger Jonas.

Jonas har fundet sig godt til rette i livet sammen med Cathrine og Noah.

Glad for ham

For Cathrine Sørensen betød det alverden, at Jonas gerne ville møde Noah.

- Jonas var rigtig interesseret i at møde Noah, og det gjorde mig glad. Jeg havde bare den der følelse i maven af, at det her føles bare rigtigt. Noah var selvfølgelig lidt genert til at starte med, men ellers er det bare gået så godt. Noah er så glad for ham. Det er bare dejligt, siger Cathrine.

Det er ikke kun Noah, der har godkendt Jonas. Det samme har Cathrines forældre.

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse mere om Jonas og Cathrines fremtidsplaner.

Læs mere om: