Onsdag, 24. februar 2021 - af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan var Peder og Sussis første kys

Sussi og Peder i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Sussi og Peder i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Da Peder vælger Sussi, skal de to på romantisk date. Hvad kameraerne ikke fanger er, at de deler deres første kys.

I onsdagens ”Kærlighed hvor kragerne vender” stod Peder og Christian over for at tage deres endelige valg, om hvilken pige de ville på romantisk date med.

På den romantiske date mellem Peder og Sussi var der bestemt amoriner i luften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så hende først

For Peder var det et svært valg, fordi han helst ikke ville gøre hverken Sussi eller Trine ked af det.

Men i tvivl var han ikke ligefrem.

- Jeg havde egentlig været sikker på, hvem jeg skulle vælge hele vejen igennem. Jeg tror, at der havde været en eller anden ting igennem det hele, og det var hende, jeg så først. Sussi virkede mere jordnær. Det tror jeg faktisk bare, at jeg havde brug for, fordi jeg er nemlig den der vildbasse eller kan være det i hvert fald. Så er det godt med en, der har begge ben på jorden, siger han.

Så sjov date

Efter valget blev det tid for Sussi og Peder at tage på date, som Peder havde arrangeret, så Sussi vidste ingenting.

- Jeg blev jo bare sat af i grøftekanten, og så bliver jeg lige interviewet. Men så står jeg ellers bare der og tænker: Hvad fanden sker der nu? Lige pludselig kommer den der autocamper jo rundt om hjørnet, og så kunne jeg simpelthen ikke lade være med at grine, fordi det var så fint, siger Sussi.

Endelig alene

Igennem programmet har det ikke været muligt for Peder og Sussi at være alene, og det ventede de også bare på under den romantiske date.

- Det var første gang, at Peder og jeg skulle være alene, hvor vi bare havde hinanden på tomandshånd. Det var sindssygt dejligt, at der ikke var andre, man skulle tage hensyn til. Det var ligesom bare os to, og vi kunne holde fokus på os to. Men på det tidspunkt var vi virkelig trætte begge to, for det havde været nogle sindssygt lange og hektiske dage – også den dag vi lige havde været igennem havde på mange måder været meget intens – så vi var bare mega trætte, siger Sussi

- For at være helt ærlig sad vi bare og ventede på, at kameraerne kunne skride, så vi også kunne snakke sammen uden kamera på.

Det første kys

Selv om det ikke blev fanget på kamera, så havde Peder og Sussi deres første kys på daten.

- Det var da dejligt. Det har man da også gået og ventet lidt på. Jeg synes, det var lidt svært, hvis man skulle kysse på kamera første gang. Lige at tage sig mod til det. Jeg tror egentlig, at Sussi havde det på samme måde. Det var ikke lige, mens der var kamera på, at det skulle foregå første gang, siger Peder.

Du kan læse mere om, hvad der faktisk skete på Peder og Sussis romantiske date i ugens BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 25. februar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden