4. okt. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Kærligheden blomstrede i Landmand søger kærlighed: Nu afslører Leif detaljer om den romantiske weekend med Tina

Tina og Leif
Tina og Leif
Foto: Anders Brohus/TV 2 og Søren Jul Lamberth
Der var masser af amoriner i luften mellem Leif og Tina under deres romantiske weekend i "Landmand søger kærlighed". Parret kom helt tæt på hinanden under turen til Irland, og nu fortæller Leif, hvorfor han for rullende kamera valgte at dele, at de også var intime sammen.

Siden 9. august har man kunnet følge Leif Olsens vilde dating-eventyr i ”Landmand søger kærlighed”.

Den 58-årige fynbo har flere gange undervejs i forløbet haft følelserne helt uden på tøjet, og det har været tydeligt, at det betyder rigtig meget for landmanden at finde en kvinde at dele livet med.

Fire intense dage

I tirsdagens udgave af programmet fortsatte Leifs romantiske weekend med Tina, og som man også kunne se på TV 2, er følelserne i den grad begyndte at blomstre.

- Fra vi mødtes i lufthavnen, var vi sammen hver dag fra morgen til aften. Det var fire ret intense dage, samtidig med at vi også skulle på alle de ture. Der var meget køretid med alt det, vi skulle nå, men så brugte vi tiden på at snakke og holde lidt i hånd. Forholdet mellem Tina og mig udviklede sig meget i de fire dage, fortæller Leif om den romantiske weekend.

Leif: Livet drejer sig om tosomhed

Turen bød på både masser af kys og kram og romantik, men hverken i programmet eller over for BILLED-BLADET lægger Leif skjul på, at der også skete mere mellem ham og Tina på den romantiske weekend.

- Jeg siger tingene, som de er, og det er måske også derfor, jeg er så populær, fortæller landmanden, der har fået rigtig meget opmærksomhed for sin medvirken i programmet.

- Jeg har et filter, men jeg lægger ikke skjul på, at livet drejer sig om at finde tosomheden – vi er flokdyr. Det er det, livet drejer sig om. Mit budskab ved at fortælle det, har været, at jeg også har været ung engang og haft tanker om, hvordan man kommer over den grænse med først at kysse en pige, til at gå i seng med hinanden, og tvivle på om man er en god elsker. Det har jeg også prøvet, og jeg vil gerne fortælle, at det bare er om at komme i gang, fortæller han.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_blu_tv_2_3.jpg
Leif og Tinas romantiske weekend kom flyvende fra start.
Foto: Blu/TV 2

Mange usikkerheder som single

Leif og moren til hans to børn gik fra hinanden i 2016, men han har aldrig opgivet at finde kærligheden på ny – også selv om man kan tvivle på sig selv, når man i en moden alder skal ud på datingmarkedet på ny.

- Det var lidt underligt efter 20 års samliv med mine børns mor at stå lidt som teenager igen. Jeg var 53 og kunne gøre, hvad jeg ville. Det var jo ret fedt – og dog. For kan man stadigvæk finde en ny kæreste, og hvordan ser man ud i andres øjne på det marked? Der er mange ting i det, fortæller Leif om sine overvejelser som single.

Leif prioriterer kærligheden

Men på trods af den usikkerhed der kan være forbundet med det skulle ud på datingmarkedet igen, har Leif hele tiden prioriteret sit kærlighedsliv.

- Ellers drukner det i arbejde og andet, og så glemmer man kærligheden og sidder som en gammel ungkarl, der glemte at finde en kæreste.

Det ønsker Leif bestemt ikke at være, men han kan endnu ikke afsløre, hvordan det er gået ham og Tina, efter de vendte hjem fra deres romantiske weekend. Det bliver nemlig først afsløret i sæsonafslutningen af ”Landmand søger kærlighed”.

https://imgix.billedbladet.dk/lmsk_pgm_909_fg31_1.jpg
Leif og Tina kom endnu tættere på hinanden under den romantiske weekend.
Foto: TV 2

Læs mere om: