Karantæneramt Ole Henriksen: Der er håb forude

Ole Henriksen

Ole Henriksen

Foto: Hanne Juul
Ole Henriksen har været i en langvarig karantæne, siden han i marts måtte afbryde en kæmpe promotion-tour i Europa, Rusland og Mellemøsten og haste hjem til USA.

Ole Henriksen elsker sit fædreland Danmark, selv om han i mange år har boet i USA. Men fornøjelsen over fædrelandet må han i øjeblikket nyde på afstand, for han og manden Laurence er nemlig været tvunget til at blive i USA under coronaen, selv om ægteparret for nylig har købt en lækker lejlighed i hjertet af København. 

Ole Henriksen kommer hjem til Danmark

Men nu er der håb forude for Danmarks humørbumbe nummer 1, som hver mandag giver seerne et smil på læben i genudsendelsen af TV 2 -programmet "Ole elsker Danmark. 

– Det er meget, meget svært at komme til Danmark lige nu. Vi har forsøgt at booke flere flyafgange, men de bliver aflyst hver gang. Men der er håb forude. I juli.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

– Min rejseagent tror, at det er lykkedes hende at finde et fly i begyndelsen af juli. “Fingers crossed,” siger Ole Henriksen.

Californien har ikke klaret sig dårligt i coronakrisen. Staten har 40 millioner indbyggere, og 3.708 er døde. Guvernøren holder stadig staten meget lukket og har meddelt, at man ikke skal forvente, at livet bliver normalt denne sommer.

Se Ole og Laurences skønne københavner-lejlighed i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden