29. okt. 2017
Af Majken Munk

Karina Frimodt: En aften jeg vil huske resten af livet

Karina Frimodt
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
For Karina Frimodt, der selv har været ramt af cancer, blev dansen i Det Kongelige Teater i ”Vild med dans Knæk Cancer” fredag aften til et livsvarigt minde.

For ”Vild med dans”-parret Karina Frimodt og Daniel Svensson betyder denne ”Knæk Cancer”-uge noget helt specielt. De har begge været ramt af den forfærdelige sygdom, og aftenen i Det Kongelige Teater har absolut fået dem til at mindes.'

Publikum blev ved at klappe

Foruden at ”Vild med dans Knæk Cancer” har bragt minder frem, så er aftenen i sig selv også blevet et minde, som Karina Frimodt vil bevare og erindre resten af sit liv.

- Da vi ender vores dans, og publikum nærmest bliver ved med at klappe. Dér kæmpede jeg for at holde tårerne tilbage. Det bliver en aften, jeg husker resten af mit liv, fortalte danserinden efter showet.

Karina Frimodt og Daniel har mødtes før

Faktisk mødte Karina Frimodt og Daniel Svensson hinanden sidste år, da de begge var med i en video til fordel for ”Knæk Cancer”. Lige siden har de i og udenfor træningslokalet delt deres oplevelser med kræften med hinanden.

Og selv om "Knæk Cancer" har bragt minder frem, så har de ikke fyldt helt så meget i træningslokalet denne uge, som det tidligere har gjort.

- Hele ugen har vi faktisk haft fuld fokus på dansen, men da vi kom herind (på Det Kongelige Teater red.) var det med følelserne udenpå tøjet, fortalte Karina Frimodt.

I næste uge er parret tilbage i vante rammer i "Vild med dans"-studiet, hvor de skal danse rumba.

Læs mere om: