4. maj. 2020
Af Karina Didriksen

Karina Frimodt jubler: Har lånt Jakob Fauerbys Vild med dans-trofæ

Karina Frimodt.
Karina Frimodt.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt har været så heldig, at hun har fået lov til at passe på Jakob Fauerbys dyrebare vindertrofæ.

Karina Frimodt måtte sidste år se sig slået af Silas Holst og dansepartneren Jakob Fauerby i ”Vild med dans”-finalen, men nu har hun fået fingrene i et af deres dyrebare vindertrofæer.

- Var lige forbi min kære ven Jakob Fauerby (selvfølgelig mødt af sprit i døren og på behørig afstand). Endelig fik jeg lov til at holde et ”Vild med dans”-trofæ! Var så heldig at låne det med hjem, mon det nogensinde finder tilbage til sin ejermand?, skriver Karina Frimodt til et billede på Instagram, hvor hun holder det gyldne trofæ.

BILLED-BLADET har fået lov til at dele Instagram-opslaget, som kan ses her.

Passer godt på trofæet

41-årige Karina Frimodt dansede sig sidste år ind på en andenplads med skuespilleren Christopher Læssø, men hun har aldrig prøvet at vinde ”Vild med dans”.

Derfor jubler hun over, at hun nu har fået lov til at låne trofæet med hjem.

- Jeg var hjemme hos Fauerby for en hyggestund, og så fik jeg øje på trofæet øverst på hylden, imens vi sad og sludrede. Lige inden jeg gik, spurgte jeg, om jeg måtte låne trofæet, fortæller Karina Frimodt til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:

- Jeg troede faktisk ikke, jeg måtte, men søde Fauerby sagde fluks ja, hvis jeg altså lovede at passe på det. Så drillede jeg og sagde, at han aldrig så det igen, men så kvitterede han med ”jeg ved, hvor du bor”. Men han ved nok også, at trofæet bliver passet godt på, og det finder hjem til sin vindermand igen.

https://imgix.billedbladet.dk/vild_med_dans_finale_tsl_20191129_1917.jpg
Foto: Thomas Laursen

Læs mere om: