Søndag, 25. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Karina Frimodt: Vildt at vi vandt til Knæk Cancer

Karina Frimodt.
Karina Frimodt.
Foto: Hanne Juul
Den 42-årige Vild med dans-stjerne fattede næsten ikke, at hun og Janus Bakrawi blev nummer 1 fredag 23. oktober.
- Det gik slet ikke op for os. Vi var så nervøse, og der var så meget på spil netop den aften.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Sådan fortæller ”Vild med dans”-stjerne Karina Frimodt, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen.  
 

Flot cha-cha-cha

Til ”Vild med dans – Knæk Cancer” snuppede hun sammen med sin dansepartner, skuespiller Janus Bakrawi, 1. pladsen efter deres flotte cha-cha-cha.  
Foto: Hanne Juul
  Med en samlet karakter på 35 var parret i top hos dommerne. Dommernes karakterer lægges så sammen med sms-stemmerne, og det samlede resultat afgør den endelige placering. Om med 10 point lå Janus og Karina også i top her.  

Anede ikke hvor vi endte

Vi fik jo flotte karakterer af dommerne, men vi anede ikke, hvor vi endte. - Da vi havde talt med Sarah (Grünewald, red.) ude bagved, spurgte Janus ”Hvordan ligger vi?”, fortæller Karina Frimodt. - Jeg kiggede på pointtavlen – og startede fra bunden, men kunne ikke se os nogen steder.  
Foto: Hanne Juul
 

Så pludselig navne på førstepladsen

- Pludselig fik jeg så øje på vores navne helt oppe på førstepladsen! -Vi forstod det næsten ikke, men det var vildt fedt, jubler Karina Frimodt.  

Hård weekend

Efter den lange knæ-cancer fredag tog Karina Frimodt lørdag morgen til Aarhus, hvor hun spiller rollen som danselæreren Penny I ”Dirty Dancing – The Musical” i Musikhuset Aarhus.  Her spiller hun sammen med vennen og "Vild med dans"-kollegaen Silas Holst, der spiller rollen som Johnny Castle Mathilde Norholt, der spiller Frances "Baby" Houseman.  
Foto: Martin Høien
  - Vi spiller dobbelt forestilling lørdag og søndag – og så kører jeg hjem søndag nat. - Det er lidt hårdt, med sådan en weekend, men det er så kun 14 dage mere, lyder det fra en træt, men glad Karina Frimodt.   
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden