9. aug. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kasper i Økseulykke i Hjem til garden: Overvejede at trække sig

Kasper Gregersen
Kasper Gregersen
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Søndag aften kom Kasper galt af sted med en økse i "Hjem til gården", og efterfølgende overvejede han at trække sig fra konkurrencen.

Finalen nærmer sig så småt for beboerne i ”Hjem til gården”, men under ugeopgaven i søndagens afsnit gik det gruelig galt for Kasper.

Beboerne skulle flække brænde til en brændestabel, og selvom Kasper havde styr på teknikken og sikkerheden, blev det alligevel en blodig omgang for den 25-årige beboer.

Fyldt med blod

- Det er ikke en oplevelse, man sådan lige glemmer, fortæller Kasper, der var få centimeter fra at miste storetåen, da hans økse ramte ned i gummistøvlen.

- Jeg troede seriøst ikke, den var gået igennem. Jeg håbede og krydsede fingre for, den kun lige havde ramt min støvle. Men min strømpe var fyldt med blod, og så kunne jeg godt lægge to og to sammen.

Kasper fik god hjælp fra de andre beboere på gården og blev kørt på skadestuen. Det var heldigvis et rent snit, så han kunne nøjes med at blive syet.

Kasper frygtede det blev værre

Ikke desto mindre var smerterne så store, at han overvejede at forlade ”Hjem til gården”.

- Den tanke kom i bølger virkelig mange gange. Det eneste, jeg havde lyst til, var at komme hjem til min mor og blive passet, men det sagde jeg ikke til nogen. Jeg frygtede, at min tå skulle få noget infektion eller betændelse, fordi jeg var bange for, at jeg ikke kunne holde såret rent ind på gården. Men jeg blev ved med at afvise tanken om at tage hjem.

Kasper delte sine bekymringer med produktionen, og de blev enige om at tage det en dag ad gangen.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_lotta_lemche_tv_2-6.jpg
Beboerne kæmpede med de store stammer i søndagens ugeopgave.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Sådan har tåen det i dag

Kasper måtte gerne gå rundt inde på gården, men det var også hårdt at være en del af konkurrencen med en ødelagt fod, og tanken om at tage hjem fyldte derfor meget.

- Hvis jeg sagde stop og tog hjem, ville jeg ærgre mig gul og blå. Vi havde bygget gården op sammen, og det spillede også rigtig meget ind, fortæller Kasper om sine overvejelser.

Det er nu et lille år siden, ulykken skete, og tåen har det meget bedre i dag.

- Den har det superfint. Lægerne siger, at min negl vil forblive todelt, men så har jeg da en god røverhistorie at fortælle, siger Kasper med et smil.

Svært at se på tv

Da BILLED-BLADET talte med ham, havde han endnu ikke set sin økseulykke i fjernsynet.

- Det bliver superhårdt at se. Jeg ved også, at mine forældre vil se det, og de vil få en væmmelse og puha-oplevelse, fordi det er deres søn, der kommer til skade. Jeg kan også forestille mig, at jeg vil kunne mærke det i min tå, når jeg ser det i fjernsynet. Men det bliver spændende at opleve det lidt udefra.

Se hvordan det går Kasper og de andre beboere i ”Hjem til gården” hver søndag på TV 2.

Se og læs mere om alle årets beboere i "Hjem til gården" i galleriet herunder.

GALLERI: Deltagerne fra Hjem til gården 2020

Læs mere om: