28. okt. 2017
Af Majken Munk

Knæk Cancer Live: Det kommer der til at ske lørdag aften

Mikkel Beha Erichsen, Cecilie Frøkjær
Mikkel Beha Erichsen, Cecilie Frøkjær
Foto: Martin Juul/ TV 2
Lørdag aften kulminerer hele ”Knæk Cancer”-ugen med et fire timer langt indsamlingsshow med underholdende indslag, rørende historier og skøn musik.

Traditionen tro så afslutter TV 2 deres ”Knæk Cancer”-uge med et brag af en udsendelse. I hele uge 43 har TV 2 sat fokus på den forfærdelige sygdom, der rammer flere tusinde i Danmark.

Lørdag aften kulminerer det i et kæmpe indsamlingsshow med de erfarne TV-værter Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen i spidsen.

Støttende lysceremoni

Foruden at de to værter skal styre seerne igennem den fire timer lange udsendelse, så har de naturligvis også et hav af dygtige TV-værter til at bakke dem op.

Uden for studiet, hvor indsamlingen optages, har Morten Ankerdal ansvaret for en lysceremoni, hvor alle kan deltage. Her er det tanken, at de deltagende tænder et lys for at mindes personer, der har mistet livet til kræft og støtte dem, der har brug for det.

Desuden medvirker Morten Ankerdal også i et indslag om 32-årige Michael, der har haft kræft i syv år.

Danmark rundt

”Knæk Cancer” er en national begivenhed, og derfor har TV 2 også udsendte i hele landet. I Aabybro sender Karin Cruz Forsstrøm live fra en gallamiddag, som er klimaks for en hel uge, hvor byen har samlet penge ind til ”Knæk Cancer”.

Så har TV 2-NEWS makkerparret Janni Pedersen og Lasse Sjørslev også være ude i det danske land og fået folk til at fortælle, hvordan de har samlet penge ind til det gode formål. Men også Puk Elgård, Anders Breinholt og Mikkel Kryger har besøgt danskere i forskellige dele af landet, der har været berørt af sygdommen.

Skønne toner

Som sædvanlig er der også et callcenter i ”Knæk Cancer Live”, hvor en hel række danske kendisser sidder og tager imod donationer hele aftenen igennem. Her er det Louise Wolff og Felix Smith, der søger for, at det hele foregår gnidningsfrit.

Sidst men ikke mindst er der besøg i studiet af musikere. På besøg kommer Carpark North, Suspekt, Medina og Jesper Binzer, der giver musikalsk støtte til det store indsamlingsshow.

Se med fra kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: