14. mar. 2017
Af Liz Rørsig

Mikkel i Kurs mod fjerne kyster: Jeg vidste ikke, hvad min far fejlede

Mikkel Beha Erichsen og Troels Kløvedal
Foto: Axel Schütt
Mikkel Beha Erichsen havde ligesom resten af familien glædet sig til at sejle med det store containerskib fra Mærsk, men måtte tage hjem til sin syge far, Troels Kløvedal.

- Jeg måtte bare tage hjem for at finde ud af, hvad min far fejlede. På vores mailkorrespondance kunne jeg fornemme, at der var noget galt, og jeg måtte få den bekymring fikset, fortæller Mikkel til BILLED-BLADET.

Han havde ligesom resten af familien glædet sig til at sejle med containerskibet Mogens Mærsk, men det steg så resten af Havanas besætning om bord på.

Besøger Troels Kløvedal ofte

- Det var heldigvis en positiv rejse ind i en sundhedsverdenen med hensyn til min far, siger Mikkel, der nu besøger Troels tre til fire dage om ugen.

LÆS OGSÅ: Troels Kløvedal: Jeg dør snart

– Det er dejligt, at vi kan have så meget tid sammen, lyder det fra TV 2-værten.

Emil nød tiden på containerskibet

Mens far Mikkel var hjemme hos sin far, nød Emil tiden på det store containerskib.

- Det var 15 fantastiske døgn, hvor vi fik et indblik i den verden og det liv, som foregår om bord på et så stort containerskib, fortæller Emil til BILLED-BLADET.

Det rene luksus

- Der var nærmest et lejlighedskompleks, ligesom der var et fitnesscenter og en svømmepøl. Vi fik et indblik i, hvordan besætningen lever i de cirka tre måneder, de er om bord og ikke kommer i land, fordi de passer deres job, siger Emil, der også var begejstret for sin kahyt.

Den var nemlig ”kæmpe luksus” i omfang i forhold til pladsen på Havana.

Læs mere om: