Køb din Knæk Cancer-blomst med BILLED-BLADET i dag

Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen.

Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kendte danskere som Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen støtter kampen mod kræft, og det samme kan du gøre ved at købe den lille Knæk Cancer-blomst, når du køber BILLED-BLADET.

Torsdag, 20. oktober 2016 - af Karina Didriksen

Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen går i disse dage rundt med en lille blomst med stor betydning.

Det er en blomst, der viser, at de to TV-værter støtter kampen mod kræft og står sammen om årets Knæk Cancer-kampagne i uge 42 og 43.

BILLED-BLADET støtter også den gode sag, og det samme kan du gøre - nemlig ved at købe den lille Knæk Cancer-blomst der, hvor du køber dit BILLED-BLADET.

Blomsten kan købes til og med den 29. oktober, og den koster 25 kroner.

Knæk Cancer-blomstens stærke budskab

Den særlige Knæk Cancer-blomst blev lanceret i 2013, og igen i år er der to forskellige blomsterpins at vælge imellem. Den fås i en klassisk sort farve og så i en helt ny, smuk kobbervariant.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Blomsten symboliserer liv og optimisme, mens det røde udråbstegn i blomsten signalerer, at det er tid til handling. Budskabet er, at hvis vi står sammen i kampen, kan vi knække cancer.

Hvert år får mere end 35.000 danskere konstateret kræft, og overskuddet fra salget af blomsten går ubeskåret til Knæk Cancer og dermed kampen mod kræft. 

LÆS MERE: Knæk Cancer 2015: Cecilie Frøkjær og Morten Ankerdal var hele følelsesregistret igennem

Kampagnen kulminerer i det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live!” på TV 2 lørdag den 29. oktober. Her står Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen i front som Knæk Cancer-ambassadører. 

Knæk Cancer 2016