Kræftramt Lars Høgh: Jeg var ikke bange

Lars Høgh

Lars Høgh

Foto: Ritzau Scanpix
I TV 2-programmet ”Kampklar” fortæller den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh om sin kræftsygdom.

Den tidligere målmand Lars Høgh medvirker i TV 2’s ”Kampklar”, hvor han skal være med til at få en gruppe tidligere landsholdsspillere i topform.

Den 61-årige sportsmand blev i efteråret 2018 opereret for kræft i bugspytkirtlen, og han fortæller om sygdommen i tv-programmet.

- Jeg føler mig virkelig taknemmelig for, at jeg har de folk, jeg har omkring mig, og at jeg har det liv, jeg har, men også at jeg ikke var bange, siger Lars Høgh i ”Kampklar” om kræftforløbet.

En glad Lars Høgh

TV 2-programmet blev optaget i foråret 2019, og desværre viste det sig senere på året, at kræften var vendt tilbage. Det fortalte Lars Høgh i oktober 2019.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi ville rigtig gerne have Lars med i ”Kampklar”, og han var med under hele forløbet, fortæller cheftræner i ”Kampklar”, Lars Olsen, til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Han var glad, da behandlingen gik godt, og vi var glade på hans vegne. Jeg tror også, han var glad for at være med i programmet.

Med til datterens bryllup

Lars Høgh er far til DR-sportsværten Josefine Høgh, og i december var han med til datterens bryllup, da hun giftede sig med Lasse Sjørslev.

Gennem sin karriere har han spillet over 800 kampe for OB, og han har også spillet otte landskampe.

Hør Lars Høgh fortælle mere om sit kræftforløb i ”Kampklar” tirsdag kl. 20.40 på TV 2. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden