Torsdag, 16. februar 2023 — af Catja Klarskov

Kris' far var kriminalbetjent: Det troede han skete

Kristian Bech, Marianne Kristine Egeberg
Kristian Bech, Marianne Kristine Egeberg
Foto: Finn Hageman/TV 2
Da Marianne Kristine Egeberg forsvandt fra færgen mellem Gedser og Travemünde, deltog hendes egen far i efterforskningsarbejdet.

Da Marianne Kristine Egeberg, af venner og familie blot kaldet Kris, forsvandt fra færgen mellem Gedser og Travemünde i Tyskland, deltog hendes egen far i opklaringsarbejdet.

Kris’ far var kriminalbetjent, og i første afsnit af programserien “Som sunket i jorden” får man farens egen teori genfortalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han mener, at datteren blev bortført, og det er en teori, han deler med Kris’ fætter, Kim.

– Min onkel var meget opsat på, at hun skulle findes. Han var jo selv kriminalmand. Jeg tænkte, at en eller anden havde kidnappet hende og måske dræbt hende. Mange fyre var jo ude efter hende. Hun var jo en flot pige, fortæller fætteren Kim i et interview med Kristian Bech.

Kris forsvandt fredag den 9. juni 1978, og den efterfølgende tirsdag blev Rejseholdet tilknyttet sagen. Alligevel hjalp hendes far til med efterforskningen.

Mysteriet om Marianne er stadig uopklaret, men Kristian Bech kommer i første afsnit af “Som sunket i jorden” nærmere et muligt svar.

Nye oplysninger tyder nemlig på, at Kris faldt i Østersøen, og efterfølgende blev fundet i en strandkant ved den tyske ferieby Glowe.

Det er dog ikke muligt med sikkerhed at afgøre, hvorvidt kvindeliget, som blev fundet i Østtyskland den 20. august 1978, var Kris. Til det mangler en afgørende obduktionsrapport, som det ikke lykkedes Kristian Bech at få fingrene i.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden