17. okt. 2020
Af Karina Didriksen

Kristian Bech efter Vild med dans-chok: Derfor er jeg så ked af det

Kristian Bech og Mille Funk
Kristian Bech og Mille Funk
Foto: Hanne Juul
Der var en helt særlig årsag til, at TV 2-værten Kristian Bech havde ønsket at gå videre til næste fredag, hvor der er fokus på ”Knæk Cancer”.

Det var en nedslået og trist Kristian Bech, som BILLED-BLADET mødte, efter han og dansepartneren Mille Funk blev stemt ud af ”Vild med dans” fredag aften.

- Vi fik jo virkelig gode kommentarer fra dommerne, så vi havde ikke set det komme, at vi ville få så lave karakterer. Det blev jeg chokeret over. Men derfor havde vi også lidt forberedt os på en omdans, forklarede den 44-årige tv-vært, mens Mille Funk indskød:

- Men da vi så kom i omdans med Sara og Morten, mistede vi lidt modet. Vi gav den max gas, men det var hårde odds at komme op imod dem.

Ramt af kræft

Parret nåede kun til program 3, og dermed kommer de ikke med til ”Vild med dans – Knæk Cancer” i næste uge – et program, som Kristian Bech virkelig havde set frem til af personlige årsager.

- Det var en kæmpe oplevelse at være med, og jeg tager det med mig resten af mit liv. Men jeg er ked af det, for jeg ville rigtig gerne have været med til "Knæk Cancer", og det kom jeg ikke, lød det fra en berørt Kristian Bech, som tilføjede:

- Jeg har en far, som har kræft. Det er ikke behandlingskrævende, men han skal stadigvæk gå til kontrol hver tredje måned, og der går jeg altid og har ondt i maven over det.

Han og Mille Funk landede på en 9. plads for deres cha-cha-cha med en samlet dommerkarakter på 18. Det var desværre ikke nok til at gå videre i konkurrencen.

Læs mere om: