Onsdag, 20. maj 2020 — af Helle Skram de Fries

Sådan blev Vild med dans-stjernen Mille Funk forkælet af kæresten

Mille Funk og Mathias Käki Jørgensen.
Mille Funk og Mathias Käki Jørgensen.
Foto: Lars laursen
Der var pyntet op og pakket en flot gave ind, da skuespiller Mathias Käki Jørgensen fejrede sin smukke kærestes fødselsdag
Tirsdag 19. maj rundede Mille Funk 29 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hun blev fra morgenstunden forkælet af sin kæreste skuespiller Mathias Käki Jørgensen, der seneste medvirkede som kriminalassistent Benjamin i TV 2 Charlies serie ”Sommedahl”. Mathias Käki Jørgensen havde pyntet op med flag, balloner og morgenbord.

Fin guldhalskæde

- Jeg blev rigtig forkælet, og det var så fint, fortæller Mille Funk, der har giver BILLED-BLADET tilladelse til at bruge de fine fotos fra hendes instagram. - Jeg fik også en meget fin guldhalskæde, fortæller Mille Funk. Kæden bærer hun på det fine fødselsdagsfoto, hvor hun er i en smuk blomstret kjole med flæsepynt fra Asos.
Foto: Privat
I går var bare en lille fødselsdagsfejring med min mor Susanne og min far Kenneth.
Foto: Hanne Juul
- Og så min mormor. I morgen torsdag kom de også sammen med min bror. Så fejrer vi både, at min mormor, Birthe, er fyldt 89, min bror, Lasse, 31 og jeg 29. - På søndag holder jeg så lidt for nogle af pigerne i mine forældres kolonihave på Østerbro, fortæller Mille Funk. Her kommer blandt andre ”Vild med dans”-veninderne, Julia Sofia, Asta Bjørk og Jenna Bagge.
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden