16. aug. 2021
Af Liz Rørsig

Kurs mod danske kyster - Mikkel og Marian: Derfor diskuterer vi aldrig

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé
Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé.
Foto: Bermuda / TV 2
Mikkel Beha Erichsen og hustruen Marian har fundet den rette kurs i arbejds- og familielivet.

Mikkel Beha Erichsen og hustruen Marian har en stor kærlighed til hinanden og til at sejle sammen, De forstår begge at have skipperrollen, som man kan opleve det i TV 2’s ”Kurs mod danske kyster” om bord på Wallenberg.

Klar arbejdsdeling

- Vi har en klar arbejdsdeling på Wallenberg ligesom i alt muligt andet. Vi sætter ikke spørgsmålstegn ved det, vi gør hver især, og vi véd, hvad vi har styr på, fortæller Marian Midé til BILLED-BLADET.

- Vi bruger ikke krudt på at konkurrere eller diskutere, hvem der gør hvad, og ikke kun når vi sejler, men i alle livets sammenhænge. Mikkel og jeg har respekt for dét, den anden kan, siger Marian. Mikkel Beha Erichsen supplerer:

- Ja, og så krydser vi rigtigt meget også, så der er ikke de skarpe bindinger eller aftaler i forhold til arbejdsdelingen, fortæller han.

Ærlig snak

I forhold til temperament og hvem der er mest bekymret eller altid i godt humør, svarer Mikkel Beha Erichsen:

- Det deler vi meget godt. Jeg er nok mere jubeloptimisten, der siger, at dét lavtryk ikke er noget at snakke om, hvor Marian svarer, at dét gider vi ikke sejle ud i, og nå, nej, det er også rigtigt, indser jeg, siger Mikkel med et smil.

- Jeg er nok den realistiske, der siger, hvad der er muligt, og Mikkel véd inderst inde også godt selv, men det er mere mig, som skal sætte ord på, lyder det fra Marian Midé.

Læs mere om: