12. jan. 2018
Af Majken Munk

Landmand i høj kurs: Nichlas nomineret til flere priser

Nichlas Villadsen
Nichlas Villadsen
Foto: Alex Tran
Nichlas Villadsen fra årets omgang af ”Landmand søger kærlighed” har charmeret danskerne med sin ærlige bemærkninger, og nu er han nomineret til to priser ved årets Reality Awards.

Den 28-årige landmand Nichlas Villadsen var en af de seks landmænd, der i årets sæson af det populære datingprogram ”Landmand søger kærlighed” ledte efter kærligheden.

Der gik ikke længe, før danskerne fik øjnene op for den generte sønderjyde, der ærligt delte, at det var ni år siden, han sidst havde haft en kæreste.

En populær herre

Netop deltagelsen i ”Landmand søger kærlighed” har gjort Nicklas Villadsen til en populær herre – ikke kun blandt kvinderne. Han er nomineret i hele to kategorier ved årets Reality Awards 2018.

Særligt har Nichlas Villadsen gjort sig fortjent til en nominering i ”Årets bemærkning” for sit kærlighedsudbrud efter, at han og Maria kyssede første gang.

"Da føler jeg mig lykkelig. Og også lidt kærlig. Jeg havde den følelse af, at mit hjerte var ved at springe ud af brystkassen på mig. Det er ni år siden, jeg sidst har fået et kys", sagde han i programmet.

Flere nomineringer

De seneste par år har TV 2-programmet været godt repræsenteret ved Reality Awards, og det er det igen i år, særligt med Nichlas Villadsen i hovedrollen.

Foruden ”Årets bemærkning” er landmanden sammen med Maria også nomineret i kategorien ”Årets scoring”. Desuden er Brian og Ulla fra ”Landmand søger kærlighed” også nomineret i denne kategori.

Og så er Lene Beier, der for fjerde år i træk stod i spidsen for ”Landmand søger kærlighed”, nomineret som ”Årets vært”.

Læs mere om: