Onsdag, 11. oktober 2017 - af Majken Munk

Lene Beier afslører de bedste Landmand søger kærlighed-minder

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Lars Aarø
I de seneste fire sæsoner af ”Landmand søger kærlighed” har der været mange mindeværdige øjeblikke for vært Lene Beier. Blandt dem er blandt andet Dannis fest fra det seneste afsnit.

Siden 2014 har ”Landmand søger kærlighed” fået seer til at grine og græde. I alle fire sæsoner har Lene Beier stået i spidsen for datingprogrammet, og det har givet hende mange gode minder. 

Blandt de mange har hun udvalgt fem helt særlige, som hun fortæller om i denne uges BILLED-BLADET. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Skraldgrin på TV

Et af Lene Beiers særlige minder stammer fra den nuværende sæson.

I denne uges afsnit er der lagt op til en fest på gården hos Danni. Louise og Pernille, de to tilbageværende piger, havde besluttet, at de ville drikke Danni fuld. Det udviklede sig til en fest, som Lene Beier sent vil glemme. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Fra den her sæson har jeg valgt festen hjemme ved Danni, fordi det ser så sjovt ud. I selskab med de to piger Pernille og Louise griner man nonstop. Det er så herligt, at de skraldgriner på TV, fortæller værten. 

Ønskede at gæste 

Der absolut også mange grin blandt Danni, Pernille og Louise under den fest. Og faktisk var Lene Beier så begejstret for trioens fest om bålet på Dannis gård, at hun gerne selv ville have deltaget. 

- Hvem ville ikke gerne have været med til den fest? Jeg ville gerne, fortæller Lene Beier. 

Du kan læse meget mere om Lene Beiers minder fra ”Landmand søger kærlighed” i BILLED-BLADET nr. 41, der er på gaden torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden