Fredag, 15. september 2017 - af Majken Munk

Lene Beier overrasket: Landmand trækker sig fra TV-program

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
I det kommende afsnit af ”Landmand søger kærlighed” sker det uventede, at en af de seks landmænd trækker sig fra programmet.

I år er der seks landmænd, der leder efter en at dele livet med i ”Landmand søger kærlighed”. De forrige år har der kun været fem deltager, men tilfældigvis ender 2017-versionen også med kun fem landmænd. 

For i sjette afsnit af det populære underholdningsprogram chokerer en af landmændende vært Lene Beier og de øvrige deltagere, da han beslutter sig for ikke at fortsætte i programmet. 

Herunder afslører vi, hvem der i det kommende afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, forlader programmet. Så hvis du ikke vil vide det, skal du ikke læse videre. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lene Beier fik et chok

Lene Beier, der er vært på ”Landmand søger kærlighed”, fik sig noget af et chok, da den 49-årige landmand Willi Hansen fra Sønderjylland i program 6 melder ud, at han ikke længere har lyst til at deltage i programmet. 

- Jeg blev overrasket. Det havde jeg ikke lige set komme. Og det første jeg tænkte var, om han havde tænkt sig ordentlig om. Men han virkede meget afklaret, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET. 

Desuden ærgrer Lene Beier sig over, at hun ikke fik lov til at tilbringe mere tid med Willi Hansen, og at det ikke lykkedes at finde kærligheden til ham. Heldigvis er der stadig fem friske landmænd, der jagter kærligheden i "Landmand søger kærlighed". 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Afviste tre kvinder på samme tid

I programmet er Willi Hansen klar til at tage på en gruppedate med et udvalg af kvinden, som han mødte for første gang på en speed-date-runde, hvor én af dem blev sorteret fra. 

På gruppedaten besluttede landmanden, at han og de tre kvinder skulle danse og så spise picnic sammen. Men efter en svingom og lidt godt til ganen beslutter Willi Hansen sig for at stoppe øjeblikkeligt i programmet. 

- Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra, fortæller Willi Hansen til Lene Beier i TV 2-programmet.

Willi Hansen
Willi Hansen fra "Landmand søger kærlighed" 2017.
Foto: TV 2 DANMARK

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden