Tirsdag, 19. september 2017 - af Majken Munk

Landmand søger kærlighed: Derfor trak Willi sig

Willi Hansen
Willi Hansen
Foto: TV 2 DANMARK
Den 49-årige Willi Hansen trak sig i ”Landmand søger kærlighed”, fordi han var overbevist om, at der ikke var en kæreste til ham blandt de udvalgte piger.

Det var noget af et chok, da landmanden Willi Hansen meddelte ”Landmand søger kærlighed”-værten Lene Beier, at han ikke ønskede at deltage i programmet mere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk er det første gang i programmets historie, at det er sket. 

Ingen gnist for Willi

Men der er en klar grund til, at den 49-årige landmand har valgt at sige farvel til programmet.

Efter en date med de tre udvalgte kvinder, hvor de var ude at danse og spise en dejlig picnic i det fri, går det dog op for landmanden, at der ikke er kemi med nogle af de resterende kvinder. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra, fortæller Willi Hansen i TV 2-programmet og forklarer yderligere:

- Jeg har ikke lyst til at snakke med nogen af dem.  

Fem landmænd tilbage

I denne sæson af det populære program er det første gang, at der er seks landmænd med, som leder efter en at dele livet med.

De forrige sæsoner har der kun været fem deltagere. Helt naturligt er antallet igen blevet skåret ned, fordi Willi Hansen har valgt at forlade programmet. 

De kommende tirsdage kan du heldigvis stadig følge med i, om nogle af de fem resterende landmænd finder en kæreste, som de kan dele fremtiden med. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden