Landmand søger kærlighed: Ivan er den virkelige tv-stjerne

Claus Drejer og hans hund

Claus Drejer og hans hund

Foto: Ian Devald/TV 2
Foran kameraet får 46-årige Claus Drejer til at grine og smile med jokes og halvlumre kommentarer. Men bag kameraet er det en helt anden ved navn Ivan, der får tv-holdet til at smile.

Den bramfrie landmand Claus Drejer elsker at få kvinderne til at grine, og de sjove bemærkninger står i kø i datingprogrammet "Landmand søger kærlighed".

“Vasker du fingre, når du har tisset? Ja, hvis jeg har ramt dem.” eller “Jeg bliver ikke tændt af kvinder i arbejdstøj, altså ud over strippere.”

Tager hensyn til teenagebørnene

Selv om Claus er rap i replikken, så er han også  meget bevidst om, hvor grænsen går, for den sjove far til to tager hensyn til sine teenagebørn, Oskar på 16 år og Marie på 19 år.

− Jeg åbner mig altså ikke for fremmede mennesker inden for den første uge. Selvfølgelig er der også andet end sjov i mig, for jeg er både far, og jeg har et job med både ansatte og ansvar for dyr. Man får bare ikke hele paletten af mine følelser på så kort tid, som vi optog programmet, forklarer han i et interview i denne uges BILLED-BLADET.

Firbenet tv-stjerne

Bag kameraet var det ikke Claus men hans hund, Ivan, der var stjernen. Den firbenede ven på fem år samler hver eneste dag sten på gårdspladsen og afleverer dem pænt til alle mennesker, den møder.

Produktionsfolkene fandt hver dag sten i deres biler, i deres sko og tasker – til stor morskab for hele holdet.

Baggrunden er dog ikke helt så sjov, som den lyder, fortæller Claus til Lene Beier i programmet "Landmand søger kærlighed - extra".

- Ivan fik vi da han var voksen, han var en brugt hund, der ikke havde haft det for godt. Vi fik nys om at han bare stod bundet, og så tog vi ud og hentede ham, og så blev han vores hund. Han er så glad for sten, for det er det eneste, han har kunnet grave op af jorden og lege med, og det har han lidt svært ved at lægge fra sig igen."

Interview i denne uges BILLED-BLADET

Læs interviewet med landmanden Claus om, hvilken sårbarhed der gemmer sig bag al hans spas og løjer, og hvordan hans to børn har det med, at far forsøger at finde kærligheden på tv i denne uges BILLED-BLADET.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Se alle landmændende fra denne sæson i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden