Landmand søger kærlighed: Sådan bliver optagelserne påvirket af corona

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Peter Grosen
Coronakrisen gør, at den nye sæson af "Landmand søger kærlighed" ikke bliver helt, som den plejer.

Snart begynder optagelserne til den nye sæson af ”Landmand søger kærlighed”, men det bliver ikke helt, som det plejer .

For det er ikke til at komme uden om coronakrisen, og derfor tager produktionsholdet også alle deres forholdsregler, når seks nye landmænd søger kærligheden.

Står ikke i vejen for fysisk kontakt 

Man vil optage så meget som muligt udenfor, og derfor kommer landmændene sandsynligvis også til at skulle inddrage en lille del af deres jord til optagelserne.

- Vi tager både deltagernes og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt, så i disse coronatider har vi selvfølgelig gjort os ekstra mange overvejelser om, hvordan vi producerer fjernsyn, hvor mennesker mødes, dater og drømmer om at finde den eneste ene, siger programredaktør Mads Volck til TV 2. 

Når de modige landmænd i de forrige sæsoner har søgt kærligheden har det ofte ført til kram, fingerfletning og sommetider kys.

I år vil hverken TV 2 eller produktionen opfordre til fysisk kontakt, men omvendt vil de heller ikke stå i vejen for det, hvis begge parter ønsker det. På den måde bliver sundhedsmyndighedernes retningslinjer efterlevet.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Lene Beier dropper krammene

Også vært Lene Beier plejer at bruge fysisk kontakt, når hun tager rundt i landet for at råde landmændene, men det kommer hun ikke til i den nye sæson.

- Man kan jo sige til folk, at man har lyst til at give dem et kram, og det tror jeg, at jeg kommer til at gøre i højere grad, siger hun til TV 2.

Optagelserne af den nye sæson af ”Landmand søger kærlighed” begynder til maj.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden