Tirsdag, 26. oktober 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed: Sådan er Allan og Mortens forhold i dag

Allan og Morten
Allan og Morten
Foto: Anders Brohus/TV 2
Aldersforskellen mellem Allan og Morten fra "Landmand søger kærlighed" var i sidste ende for stor til, at de kunne se sig selv som et par.

Årets sæson af ”Landmand søger kærlighed” lakker mod enden, og i tirsdagens program skulle Allan Jensen træffe en afgørende beslutning.

Han skulle vælge, hvem han ville invitere med på romantisk weekend, og til nogle seeres overraskelse, faldt valget på Jerry frem for Morten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Aldersforskellen var for stor

I ”Landmand søger kærlighed” er det ellers tydeligt, at der er en særdeles god kemi mellem Allan og Morten, men i det nye afsnit fortæller 22-årige Morten, at han vil takke nej, hvis det er ham, der bliver inviteret med på romantisk weekend.

- Vi snakker kanongodt sammen, men vi skal ikke på romantisk weekend. Aldersforskellen er for stor. Hvis han vælger at spørge mig, siger jeg nej tak, siger Morten i programmet.

Gode venner

Til BILLED-BLADET fortæller Morten, at aldersforskellen var en mindre udfordring for ham end for Allan, men heldigvis har den ikke været nogen hindring for, at de to kunne bygge videre på det spirende venskab.

- Vi er blevet kanongode venner. Vi har det godt i hinandens selskab, og som man ser i programmet, i hvert fald i det seneste afsnit, så har vi ikke altid behov for at sige så meget til hinanden, men vi forstår hinanden, fortæller Morten, der så sent som i weekenden var ude for at se traktortræk sammen med Allan, som bor cirka en times kørsel væk.

- Vi har set hinanden en fem-syv gange, siden programmet sluttede.

Morten dater 

En kæreste har Morten endnu ikke fundet, men han er på udkig efter den rette.

- Jeg dater af og til, når det passer ind med arbejdet. Men der er ikke ret mange, der er som mig og Allan, så det er ikke nemt, siger Morten, der også er blevet kontaktet af flere fyre, der har set ham i ”Landmand søger kærlighed”.  

For Morten har det været en stor oplevelse at være med i ”Landmand søger kærlighed”, og selvom han i dag har vinket farvel til sit karakteristiske røde hår, oplever han, at folk genkender ham fra programmet.

- Jeg har kun fået rosende kommentarer. Jeg føler, at hele familien Danmark har forelsket sig i mig, siger han med et smil.

Jerry, Morten og Jens 
Foto: Anders Brohus/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden