25. maj. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed: Sådan går det med optagelserne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20190802_pg_beier_landmand_0124.jpg
Foto: Peter Grosen
Trods coronakrisen går det godt med den nye sæson af "Landmand søger kærlighed", og Lene Beier og co. er i fuld gang med optagelserne.

Coronakrisen har udfordret mange tv-poduktioner, og mange programmer er blevet påvirket på den ene eller anden måde.

Heldigvis er optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” gået i gang, og selvom de fortsat skal holde afstand, så går det indtil videre fint.

- Overordnet synes jeg, det går godt. Vi skal tilpasse os alle de forskellige ting i forhold til corona, så det er lidt atypisk. Men vi klarer det fint, og vi har været heldige med vejret indtil videre. Vi holder afstand, uden det bliver alt for anstændigt, og der er god stemning og godt humør, fortæller vært Lene Beier.

Lene Beier: Vi skal ikke brokke os

Hun og resten af produktionsholdet kører landet tyndt for at besøge de seks landmænd, og undervejs overnatter de på hoteller.

- Det er jo specielt og sjovt at bo på hoteller, som ikke er åbne, fortæller hun.

Når Lene Beier og kollegaerne ankommer, bliver de lukket ind, men ellers er der ikke andre. De lever af takeaway, og spiser hver for sig eller udenfor med god afstand, så det er en noget anderledes oplevelse, end det plejer at være.

- Det får os alle til at tænke over, hvor lækkert det bliver, når det er slut med corona. Men vi skal virkelig ikke brokke os. I den første uge med optagelserne blev afstandskravet ændret fra 1 til 2 meter, og det hjalp meget, fortæller hun.

Man kan se den 7. sæson af "Landmand søger kærlighed" på TV 2 til efteråret.

Læs mere om: