17. aug. 2015
Af Helle Skram de Fries

Lars Lilholt gør Shaka Loveless rørt i Toppen af Poppen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/toppen-af-poppen.jpg
Foto: Thomas Ravn/TV 2
62-årige Lars Lilholt gav en super version af Shaka Loveless-nummeret Tomgang, da der søndag 16. august var premiere på den nye sæson af Toppen af Poppen.

Som den første nogensinde i "Toppen af Poppen" fik Lars Lilholt indført et par violinsoloer, da han gik på scenen for at synge Shaka Loveless-nummeret "Tomgang", som han havde valgt at fortolke.

- Det er den sang, jeg kender bedst, og så kunne jeg høre, at den kunne få der der bluegrass-touch. Og så kunne jeg lige kaste et par violinsoloer ind over, og det har man aldrig hørt i Toppen af Poppen, fortæller Lars Lilholt om den country-version, han leverede med stor succés.

Lilholt så det med kone og børn

Lars Lilholt så naturligvis med, da sæsonstarten af "Toppen af Poppen", hvor han foruden Shaka Loveless har selskab af Sebastian, Isam B, Oh Land, Stine Bramsen og Mattias Kolstrup, forsanger i bandet Duné, blev sendt på TV 2 søndag aften.

- Jeg så det sammen med min kone og mine børn, og det var rigtig sjovt. Jeg var spændt på, hvordan min country-version af "Tomgang" fungerede, men Shakas øjne lyste, og det hele gav stor mening, fortæller Lars Lilholt til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Toppen af poppen-holdet samlet igen

De andre rammer mig

Han synes, at hele holdet gjorde det fantastisk.

- De er så dygtige allesammen, og de rammer mig allesammen med deres helt specielle lyd, indlevelse, æstestik og opfindsomhed, siger Lilholt.

LÆS OGSÅ: Sebastian og Oh Land udgiver sang sammen

Inspireret til nyt album

Oplevelsen af at være med i Toppen af Poppen har gjort stort indtryk på den erfarne musiker.

- Det har blandt andet givet mig energi til at skrive en stak nye sange, som jeg udsender om en måneds tid, afslører Lars Lilholt, der har givet det nye album titlen "Amulet".

På søndag er det Lars Lilholt selv, der skal have sine sange fortolket af de andre "Toppen af Poppen"-deltagere.

Du kan se klippet med Lars Lilholt og Shaka Loveless på TV 2's hjemmeside ved at klikke her

Læs mere om: