21. apr. 2019
Af Christinna Braun

Lassen røg ud af Hjem til gården: Klar til at falde til ro

Lassen fra "Hjem til gården"
Lassen fra "Hjem til gården"
Lotta Lemche/TV 2
Lassen måtte i aftenens afsnit af ”Hjem til gården” se sig slået af Rikke, da de dystede i viden i tvekampen. Oplevelsen på gården har sat nogle tanker i gang hos den 30-årige klejnsmed.

I aftenens afsnit af ”Hjem til gården” blev Lassen slået i en vidensduel mod Rikke, og han måtte derfor pakke sine ting og drage mod Ødegården (et program der bliver vist særskilt på TV 2 Play.red.).

På Ødegården mødte han præsten Peter, som røg ud af gården for et par uger siden. Ud over Peter bor også Søren og Jeppe, der deltog i henholdsvis sæson 1 og sæson 2 af ”Hjem til gården”.

Trak sig fra konkurrencen

Da Lassen ankom til Ødegården, fik beboerne besked på, at de to og to skulle konkurrere om at komme tilbage på den rigtige gård, hvor præmien på en halv million kroner stadig ventede.

Dog valgte 30-årige Lassen at trække sig fra konkurrencen, da han ikke brændte for at komme tilbage på gården, og han rejste derfor hjem til Nordjylland, hvor han har sin daglige gang.

Jeg behøver ikke være på farten

Når Lassen ser tilbage på sin deltagelse i ”Hjem til gården”, kan han mærke, at stilheden på gården har sat nogle tanker i gang hos ham.

- Jeg har altid haft travlt og run på, for hvis jeg ikke var på arbejde, var jeg sammen med familien og hestene. Det er gået op for mig, at jeg ikke behøver være på farten, og nu er jeg ved at være klar til at falde til ro, fortæller han på klingende nordjysk.

Læs mere om: