Tirsdag, 30. maj 2017 - af Juliane Olsen

Lene Beier: Jeg er ikke ked af at fylde 40 år

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten Lene Beier glæder sig til at fylde 40 år om ganske kort tid, for der er fuld knald på karrieren og familielivet.

Den 39-årige ”Landmand søger kærlighed”-vært Lene Beier kan den 29. maj fejre sin 40-års fødselsdag, og det er hun bestemt ikke ked af.

Godt nok har hun tænkt mere over den forestående fødselsdag end ellers, men det har ikke været negative tanker.

- Jeg er ikke ked af at fylde 40 år, for jeg har en dejlig mand og nogle dejlige børn, så jeg savner ikke noget, siger Lene Beier til BILLED-BLADET.

Se traileren: Lene Beier vært for nyt TV-program om livet på landet

Lene Beier vil hygge sig

Udseendet har hun for længst droppet at gå op i, for Lene Beiers liv er for kort til detoxkure, sund livsstil og den passende mængde søvn.

Med alderen er hun blevet bedre til at sige pyt over de ekstra kilo, fordi hun ikke ønsker at give afkald på den hygge, som er årsagen til dem.

- Og så er Anders og jeg ved at bygge nyt hus, og det er det sted, vi skal blive. Der er noget særligt over at lave en varig base med familien, siger Lene Beier.

Ægteparret vil åbne hotel

I fremtiden drømmer TV-værten om at komme på en længere rejse med børnene, når det på et tidspunkt passer ind i økonomien.

Desuden har hun og manden en vision om at åbne et hotel, som de kan gå og hygge om, når de bliver ældre.

På selve 40-års fødselsdagen er Lene Beier på optagelser med ”Landmand søger kærlighed”, så det bliver en rund dag i arbejdets tegn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden