Lisbeth Dahl: Sådan var det at være med i Kærlig hilsen

Foto: Thomas Laursen
Lisbet Dahl nød nogle hyggelige stunder med familien i "Kærlig hilsen" på TV 2, men hun er også glad for, at mange ting ikke længere er, som de var i 1958.

Revydronningen Lisbet Dahl fik sig noget af en oplevelse, da hun sammen med resten af familien for nylig genoplevede sin barndom anno 1958 i TV 2-programmet ”Kærlig hilsen”.

Lisbet Dahl: Det var enormt sjovt 

Dengang var hun 12 år, og hinkesten, brylcreme og radio Mercur var et hit.

Mange af disse elementer var også til stede i det gule mustenshus, som Lisbet Dahl, datteren Louise og børnebørnene Martin og Josefine flyttede ind i.

- Det var enormt sjovt, og det var sjovt at se ting fra dengang, man var 12 år, og også at se børnene opleve det. De spurgte: ”Hvor står køleskabet?” for de kunne ikke finde det, fortæller Lisbeth Dahl om datidens køle-anordning, der brugte en stor isklump i stedet for elektricitet til at holde varerne kolde.

Ikke som Lisbet Dahls egen barndom

Men Lisbet Dahl lægger heller ikke skjul på, at hendes egen opvækst og barndom i en toværelses lejlighed i København var langt fra den, som hun og familien oplevede i ”Kærlig hilsen”.  

- Min mor ville have skudt sig, hvis hun skulle bo der, ler Lisbet Dahl, der er datter af skuespillerne Helge Dahl og Tony Biering.

Foto: Per Arnesen/TV 2

Sarah Grünewald er igen vært på "Kærlig hilsen". 

Lisbet Dahl: Jeg er et utålmodigt menneske 

Ikke desto mindre nød revydronningen nogle dejlige timer med familien, men hun er også glad for, at hun ikke længere lever i 1958, hvor tingene ifølge hende gik alt for langsomt.

- Jeg er et meget utålmodigt menneske. Jeg kunne for eksempel slet ikke klare at sidde og spille ludo – jeg orker det ikke, griner hun.

Se Lisbet Dahls gensyn med 1958 i ”Kærlig hilsen” på TV 2 onsdag aften.

Læs hele interviewet med Lisbet Dahl i BILLED BLADETs store julenummer, der er på gaden nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden