27. dec. 2015
Af Lisbeth Grube

Lise Nørgaard og Cecilie Frøkjær dyster om millionen

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard.
Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Lise Nørgaard lod sig overtale til at være med i ”Hvem vil være millionær?” af veninden Cecilie Frøkjær.

Lise Nørgaard slår verdensrekord, når hun søndag aften medvirker i ”Hvem vil være milllionær?” på TV 2. Den 98-årige journalist og forfatter er nemlig verdens ældste, der sætter sig i den varme stol i millionær-quizen – og det gør hun med TV-vært og journalist Cecilie Frøkjær.

- Jeg lod mig overtale af Cecilie. Jeg lod mig overtale til at være med, fordi jeg blev spartlet ud først, forklarer Lise med vanlig humor til BILLED-BLADET.

Lise og Cecilie griner meget sammen

Makkerparret fik et varmt venskab, da de sidste år udgav bestsellerbogen ”Fruen kommer i dag”, hvor Cecilie Frøkjær interviewede Lise Nørgaard om hendes bemærkelsesværdige liv præget af mod og stærke meninger.

- Det arbejdsfællesskab, vi havde, kastede en fortrolighed af sig. Vi har fået et bånd mellem os. Lise er et utroligt interessant menneske og godt selskab. Og så er der meget humor i vores venskab, fortæller Cecilie.

- Ja, vi griner ad de samme ting, og vi griner meget. På trods af den enorme aldersforskel er vi på linje med hinanden. Mit forhold til Cecilie er også forbundet med, at jeg egentlig ser mig selv i hende, da jeg var på den alder, fortæller Lise Nørgaard.

D’damer dyster om millionen til fordel for Danner og Frelsens Hær kl. 20 på TV 2.

Læs mere om: