Tirsdag, 26. juli 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Lone Scherfig efter sidste scene i Dag & Nat: Gav Vilhelm en særlig gave

Vilhelm og Lone Scherfig

Vilhelm og Lone Scherfig

Foto: TV 2 og Martin Høien
Lone Scherfig er hovedforfatter på TV 2-serien "Dag & Nat", og da optagelserne var slut, gav hun den unge stjerne Patrick A. Hansen, som spiller Vilhelm, en særlig gave.

Lone Scherfig er bedst kendt som filminstruktør og har stor international succes.

De seneste otte uger er det dog de danske tv-seere, der har haft stor glæde af hendes arbejde, for hun er hovedforfatter på dramaserien ”Dag & Nat”, som man har kunnet følge på TV 2.

Nye stjerner

Nu er serien slut, og den har været et stor hit hos seerne. I hovedrollen har man kunne opleve Sofie Gråbøl i rollen som jordemoderen Ella, men danskerne har også lært nogle nye, unge skuespillere at kende.

Blandt andre har Patrick A. Hansen brilleret i rollen som den jordemoderstuderende Vilhelm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stort talent

Den 28-årige skuespiller blev færdiguddannet i 2020, og han har lavet masser af teater. Lone Scherfig er stor fan af hans arbejde, og hun tror på, der venter mange store roller til ham i fremtiden.

- Patrick er helt fantastisk. Da vi sluttede optagelserne, forærede jeg ham klaptræet. Han var med i sidste scene, og jeg tænkte, at det blev den første af en masse store roller, han kommer til at få. Han er virkelig god og ekstremt velforberedt, lyder det altså fra hovedforfatter Lone Scherfig om den unge skuespiller.

"Dag & Nat" sluttede blandt andet med, at Ella pludselig gik i fødsel, og så trådte Vilhelm i karakter. 

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden