9. nov. 2021
Af Karina Didriksen

Louise Wolff: Sådan går det med mine døtre

Louise Wolff.
Louise Wolff.
Foto: Hanne Juul
”Go’morgen Danmark”-værten Louise Wolff nyder at være mor til sine to piger, Billie og Gertrud.

I april flyttede Louise Wolff og hendes lille familie til Birkerød, og ”Go’morgen Danmark”-værten nyder livet med sine to døtre.

Sammen med kæresten, lysdesigneren Jonas Bøgh, har hun Gertrud på halvandet år og Billie, som fyldte 5 år den 1. november.

- Pigerne har det rigtig godt. Den yngste er startet i vuggestue, men det, synes hun ikke helt, var en god ide! Hun var jo lidt privilegeret under coronakrisen, hvor jeg havde en lidt længere barsel, fortæller Louise Wolff til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Gertrud var 16 måneder, da hun kom i vuggestue, så hun er mere bevidst om det. Vores ældste datter skal i skole næste år, så hun har sit sidste år i børnehaven som en af de store.

En lille tornado

Femårige Billie er glad for sin lillesøster, selv om hun til tider fylder lidt for meget.

- Gertrud er rødhåret og er en lille tornado! Så jeg kan godt forstå, hvis storesøster synes, at der er lidt rigeligt temperament og fart på hende. Hun fylder, men det gør hende også sjov, siger Louise Wolff med et smil.

https://imgix.billedbladet.dk/louise_wolff_doetre_insta_lille_beskaaret.jpg
Louises døtre Billie og Gertrud. BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele billedet fra Instagram.
Foto: Privat

Kaos i hjemmet

Der er særligt et tidspunkt på dagen, hvor der er fart over feltet i den lille børnefamilie.

- Vi er i en fase lige nu, hvor der ikke rigtig er hyggeligt hjemme hos mellem kl. 16 og 18.30. Der er det bare kaos, indtil børnene har fået mad, og vi kan gå i gang med at putte dem, forklarer Louise Wolff og indskyder:

- Men vi har også lært bare at være i det. Det er to vilde timer, vi skal igennem hver dag, men det kender alle børnefamilier jo til.

Læs mere om: