Onsdag, 30. december 2020 - af Karina Didriksen

Louise Wolff tilbage på skærmen: Inviterer til festlig aften på TV 2

Louise Wolff, Cecilie Beck og Anders Breinholt.
Louise Wolff, Cecilie Beck og Anders Breinholt.
Foto: Per Arnesen/TV 2
Værtstrioen Louise Wolff, Cecilie Beck og Anders Breinholt glæder sig til at byde seerne velkommen til TV 2-showet ”De største øjeblikke”.

Værtstrioen Louise Wolff, Cecilie Beck og Anders Breinholt ser tilbage på årets største, sjoveste og mest rørende stunder i TV 2-showet ”De største øjeblikke”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er to år siden, at Louise Wolff sidst var vært på showet, og hun nød at holde en lille pause i sin barsel og være tilbage på arbejde med sine TV 2-kolleger.

- Det var fedt! Jeg kender dem efterhånden ret godt. Det er det, der er ret skønt ved mit arbejde, for det føles os om, vi er tre kammerater, der hygger os sammen, og så er det to vanvittige dygtige mennesker, siger Louise Wolff til BILLED-BLADET.

Louise var i isolation

TV 2-showet bliver normalt optaget i Operaen i København, men det var ikke muligt denne gang på grund af corona-restriktionerne.

Derudover var der en periode under forberedelserne, hvor alle tre værter ikke kunne mødes fysisk. 

- Louise har været i isolation en stor del af tiden. Men heldigvis har jeg arbejdet sammen med både Louise og Anders før, og vi er temmelig enige om, hvordan tingene fungerer, så vi er ret hurtige til at klappe tingene af, fortæller Cecilie Beck.

”TV 2020: De største øjeblikke” sendes på TV 2 onsdag den 30. december kl. 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden